Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara den vid eventuella kontakter med oss.

Leveranstid
Vi levererar vanligast inom 1-3 vardagar.

Frakt
Fraktkostnaden kan du se i kassan innan du bekräftar köpet. Vi har en fast kostnad på 49:- .
Väljer du att hämta själv i vår butik så kommer vi att bekräfta din bokning via din mailadress så snart vi lagt av din beställning

Payson – Säkra köp med VISAMasterCardEurocard eller Internetbank, (SEB, Nordea, Handelsbanken och Swedbank).
All information är krypterad med SSL – 128 bit.
Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure.
(Ingen avgift tillkommer)

Kontant – Hämta i butik”- Givetvis går det även bra att hämta i vår butik utan extra kostnad. Gör en beställning i webshopen så lägger vi av den åt dig. Då kan du även betala med kontanter.

Faktura – Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot Paysonfaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Företag – Företagsfaktura hanteras via Payson.
– Vid större inköp till företag så tag kontakt med oss via mail vad ni vill ha och faktureringsuppgifter så fakturerar vi bolaget. info@party-land.se

Om Paysonfaktura
Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.  Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot Paysonfaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Vid försenad betalning skickar Payson en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Payson debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till Gothia Financial Group AB.

 Ångerrätt
Som konsument har du i enlighet med distansavtalslagen rätt till ångerrätt. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Returnera varorna tillsammans med en kopia på orderbekräftelsen/fakturan. Du får dock själv stå för frakten t o r samt eventuell faktureringsavgift. På orderbekräftelsen/fakturan anger du returorsak ”Ångerrätt”. Varor får inte returneras som postförskott eller efterkrav.

Reklamationer
Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd i det skick som den var när du mottog den och i komplett förpackning utan skador. Returnera varan tillsammans med orderbekräftelsen/fakturan eller en kopia av den! På orderbekräftelsen/fakturan anger du returorsak. Obs! Du måste först ta kontakt med kundtjänst för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald.

Ej upphämtad beställning
Om du inte hämtar ut ditt paket returneras det automatiskt till oss. När vi mottar din retur krediterar vi din faktura, men du får betala för eventuell frakt-/returkostnad.

Tvist
Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.

Genom att godkänna de här villkoren godkänner du även våra fullständiga köpvillkor.